Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Casa perfecta pentru sarbatori. Echipa Visuri la Cheie a readus speranta in inimile unor oameni greu incercati de viata

06 Decembrie 2017, 22:30

	Casa perfecta pentru sarbatori. Echipa Visuri la Cheie a readus speranta in inimile unor oameni greu incercati de viata

Cei trei membri ai familiei Manaila, Lenuta - mama, Catalin - fiul ei, si Ecaterina - bunica, sunt extrem de uniti si lupta pentru a ramane impreuna, indiferent de greutatile prin care trec zi de zi.

Miercuri, echipa Visuri la cheie le-a oferit acestora locuinta la care au visat toata viata si de care au mare nevoie.

Ecaterina are noua copii, dintre care doar sapte traiesc. Toti fratii Lenutei au locuinte si familii, insa ea a ramas alaturi de mama ei si de fiul ei in casa parinteasca. 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO!

Pana acum trei luni, bunica impreuna cu fiica ei si nepotul locuiau intr-o casuta mica din paianta, in care, din cauza vechimii, incepuse sa ploua. 

Pentru ca resursele financiare le sunt limitate, nu au putut face reparatii, iar Lenuta s-a imprumutat ca sa poata cumpara materialele de constructie necesare. 

Ulterior, a plecat in Anglia sa lucreze pentru a achita toate datoriile. Situatia s-a complicat pentru familia Manaila, deoarece locuinta a ars din temelii in vara aceasta, insa din fericire nimeni nu era in casa in acel moment. Dupa acest eveniment nefericit, Lenuta a revenit in tara pentru a fi alaturi de mama si de copilul ei, iar acum toti trei locuiesc la una dintre surorile ei. Pentru ca familia este extrem de unita, fiii Ecaterinei si comunitatea din sat au intervenit si incearca sa reconstruiasca locuinta. Au reusit de curand sa monteze acoperisul.

Cea mai mare dorinta a lor a fost sa aiba o casa in care sa poata duce o viata normala, iar Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au transformat acest vis in realitate, in ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

FULLSCREEN
Casa perfecta pentru sarbatori. Echipa Visuri la Cheie a readus speranta in inimile unor oameni greu incercati de viata
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Munteanu (2017-12-11 15:32:45)
Buna ne puteti ajuta si pe noi...
Dimofte tinca (2017-12-09 17:43:55)
Inprimul rand as vrea sa va aduc la cunostinta ca am 2 baieti care au nevoie de ajutor dar va-s multumi din toata inima mea daca la-ti ajuta macar pe 1 dinte ei. DIMOFTE VIOREL are 2 copii si locueste int-un apartament de 2 camere nedecomandat de aproximativ 30 m patrati unde locueste si socru lui .am reusit de le=am cumparat un loc de casa dar din pacate nu am putere sa merg mai departe cu proiect si cu toate cele necesare . Iar cu celalalt va spun ca are probleme de sanatate locuieste cu chirie nu are nici un venit si nu are nici cum sa-si faca o casa .pentru a putea sa locuiasca cu mine ar trebui sa-mi termin si eu casa si nu mai am putere. Am inceput o casa mare dar nu mai am putere sa o termin. Asa cadaca ati putea sa ma ajutati macar intro mica masura v-as multumi din toata inima cu toata fiinta mea VA MULTUMESC ANTICIPAT CU MULTA STIMA Dimofte tinca din cuca Galati Tf 0760374694...
Achim elena (2017-12-09 15:59:22)
Eu sunt elena Achim care va trimis mesajul cu povestea mea...
Buck (2017-12-07 22:16:27)
În comentarii femeile vor bani iar bărbații spun că ia părăsit nevasta. Hi, Hi, hi....
Bitfoi iulica maria lidia (2017-12-07 16:06:36)
Si eu as vrea sa fiu ajutata de echipa visuri la chieie am o casa la care nu am mai reusit sa o termin din pacate in comuna pietrosani telorman cazul este destul de dificil va multumesc cu stima lidia maria 0760422560...
Tap Alexandra (2017-12-07 07:23:47)
Si eu as vrea sa fiu ajutata de echipa visuri la cheie am o familie in total suntem 4 am doi copi o fata si un baietel si nu avem spatiu suficient...
Daniela sperius (2017-12-06 22:45:40)
Sunt o mama disperata nustiu ce sa fac am doua fetite nu lucrez...