• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • „Vom lăsa în urmă trecutul, cu toate problemele care au fost” – promisiunea fraților Vuzdugan

„Vom lăsa în urmă trecutul, cu toate problemele care au fost” – promisiunea fraților Vuzdugan

„Vom lăsa în urmă trecutul, cu toate problemele care au fost” – promisiunea fraților Vuzdugan

Seară cu emoții uriașe pentru toată lumea, la Visuri la cheie. Povestea de viață a fraților Vuzdugan a impresionat echipa emisiunii și i-a făcut pe telespectatori să empatizeze pe loc cu cei patru copii care s-au crescut unul pe celălalt.

Emisiunea Visuri la cheie a arătat încă o dată că, împreună, putem face bine! Echipa a reușit să ajute patru copii să aibă un cămin, asta după ce un român stabilit în Spania le-a donat apartamentul. Deși locuința nu se afla într-o stare bună, arhitecții au reușit să o transforme și să le ofere un viitor fraților care au rămas singuri. „Emoție cum am văzut la copiii ăștia astăzi, nu cred că am văzut în tot ce am filmat eu până acum”, a spus Andra Marinescu.

Orice e posibil și orice vis, odată și odată, tot se va împlini – așa cum ni s-a împlinit și visul cu casa. Mulțumesc din tot sufletul și chiar o să am grijă de căsuța asta cu tot sufletul”, a spus Ana, după ce a văzut renovarea locuinței. Fratele ei, care ține loc și de părinte, a completat: „Vom lăsa în urmă trecutul, cu toate problemele care au fost, și vom clădi pe viitor numai amintiri plăcute, pentru că avem ocazia de a face asta și nu vom da cu piciorul”.

Visuri la cheie a fost lider absolut de audiență aseară, pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 10.6 puncte de rating și 28.1% share, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de rating și 17.5% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul 20:28 – 22:28, PRO TV a avut 8.4 puncte de audiență și 26.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.0 puncte de rating și 18.7% share.

La nivel național, peste 1.6 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:04, peste 1.9 milioane de telespectatori trăiau emoția alături de echipă și familie.

Drumul visurilor continuă cu o ediție specială de Crăciun! Echipa Visuri la cheie se va implica pentru a ajuta o întreagă comunitate. 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni