„Trebuie să credem în visuri”. O nouă renovare de excepție la Visuri la cheie

„Trebuie să credem în visuri”. O nouă renovare de excepție la Visuri la cheie

Un nou destin a fost schimbat aseară, la Visuri la cheie! Trei copii care au simțit suferința de la vârste mult prea fragede, au avut parte o renovare de vis.

Trebuie să credem în visuri, pentru că unele chiar se pot întâmpla, cum ni s-au întamplat și nouă”, au spus cei trei frați Anton, după ce au văzut renovarea făcută de echipă. Nu trebuie să renunțăm niciodată la speranța că lucrurile se pot schimba în bine.

Visuri la cheie a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:29, PRO TV a înregistrat, aseară, 6.8 puncte de audiență și 19.9% cotă de piață.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu sufletul la gură emisiunea Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, peste 1.6 milioane de români urmăreau povestea impresionantă a familiei Anton.

Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu vor ajunge în Slobozia, unde vor îndeplini Visuri la cheie unei familii greu încercate.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni