• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • „Nu sunt fericită”, o lecție despre curaj, ambiție și dorința de a reuși, la Visuri la cheie

„Nu sunt fericită”, o lecție despre curaj, ambiție și dorința de a reuși, la Visuri la cheie

„Nu sunt fericită”, o lecție despre curaj, ambiție și dorința de a reuși, la Visuri la cheie

Anii copilăriei nu ni-i mai aduce nimeni înapoi. Bucuria, inocența, dorința de cunoaștere, zâmbetele până la urechi, toate acestea ar trebui să facă parte din viața unui copil. Când auzi o fetiță de doar patru ani care spune „Nu sunt fericită” te cuprinde tristețea. 

Mai mare e durerea atunci când vezi că mama o privește neputincioasă, cu ochii plini de lacrimi. Dorința Sophiei Bucur, fetița pe care o vom cunoaște miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie, este să nu își mai țină jucăriile în... saci și să aibă unde să se joace cu frățiorul ei mai mic.

Mama celor doi copii a divorțat de soțul ei și a fost nevoită să-i ia pe cei mici și să se mute la părinți. A reușit să cumpere un apartament, dar este o locuință nemobilată, deterioarată și veche, cu multe probleme. Echipa Visuri la cheie este șansa lor pentru o nouă viață împreună.

Tot în ediția de mâine seară, Dragoș va mărturisi că simte că nu mai are autoritate în fața colegilor săi. „Am senzația că a început să-mi scadă autoritatea”. Ca să rezolve lucrurile, prezentatorul emisiunii va veni însoțit la filmări, în speranța că-și va... speria un pic colegii. 

Însă rezultatele nu vor fi așa cum se aștepta el. „Dacă te mai iau la filmari, termini cu moaca asta de milog. Să știi că nu așa merge treaba! Dacă nu te impui de la început, nu o să te asculte nimeni!”.

Dragoș va trage și o concluzie după ce prietenul lui îi va cunoaște pe arhitecți. „Nu o să te descurci cu ăștia trei, crede-mă! Am experiență cu ei!” Despre cine este vorba, dar și ce surpriză va avea Dragoș Bucur pentru familia căreia îi va îndeplini Visuri la cheie aflăm miercuri, de la 20:30.

Vezi și VIDEO: Șapte suflete au o casă complet funcțională. „Mi-a plăcut totul”

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni