• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, sezonul 6. Tragica poveste a familiei Rotaru are un final fericit în episodul 1

Visuri la cheie, sezonul 6. Tragica poveste a familiei Rotaru are un final fericit în episodul 1

Visuri la cheie, sezonul 6. Tragica poveste a familiei Rotaru are un final fericit în episodul 1

Emoții trăite la maximum de familia Rotaru, din satul Ostrovu, județul Prahova, în primul episod al sezonului 6 de Visuri la cheie. Casa lor este acum complet schimbată și suficient de încăpătoare ca să-i poată găzdui pe toți cei cinci membri ai familiei.

Visuri la cheie a cunoscut până acum multe familii încercate de soartă și a aflat multe drame umane care te marchează pe viață. Dar, parcă niciuna nu e mai cumplită decât cele care vorbesc despre destrămarea unor familii din cauza pierderii celor dragi. Este și cazul lui Theodor, David și Natalia Rotaru, care și-au pierdut părinții în incendiul care le-a mistuit casa.

Nenorocirea s-a întâmplat în vara anului 2015, când, în urma unei scurgeri de gaze din butelia pe care o foloseau la gătit, casa familiei Rotaru a sărit în aer. În momentul exploziei, în casă se aflau părinții Georgiana și Bogdan Rotaru, dar și băiatul cel mare, Theodor. El a reușit cumva să se strecoare afară și să se pună la adăpost, însă mama și tatăl lui au rămas captivi în casa cuprinsă de flăcări.

După câteva zile de luptă cu arsurile, la Spitalul de Arși din Capitală, Georgiana și Bogdan Rotaru au încetat din viață. Fiul lor cel mare, Theodor, a scăpat cu răni minore. Avea 9 ani atunci și mare lui dilemă era ce o să le spună copiilor săi când l-or întreba de ce nu au ei bunici.

Bunicii copiilor, salvatorii familiei

La scurt timp de la tragedie, bunicii din partea tatălui, Floarea și Nicolae Rotaru, i-au luat în grijă pe Theodor și pe David. Mezina familiei, Natalia, a fost ocrotită de bunicii materni. Toți cei trei frați adoră școala, însă nu au condiții optime pentru a face performanță. 

„Copiii cresc, iar noi îmbătrânim. Ei sunt separați acum pentru că noi avem doar două camere și nu putem sta cu toții. Este o situație temporară deoarece dorim să renovăm casa unde au crescut copiii, pentru că este mai mare și așa ar putea fi din nou împreună, cum este și firesc să crească. Copiii visează la ziua în care vor sta din nou împreună în casa părintească”, a spus bunica Florica înainte ca echipa Visuri la cheie să se pună pe treabă.

Visul lor s-a împlinit, iar cei trei frați locuiesc din nou împreună, în casa în care au crescut alături de părinți, dar în condiții mult mai bune.

Iată cum au trăit momentul întoarcerii în casa renovată și modernizată de Visuri la cheie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni