• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, lider de audiență. Povestea celor 5 copii abandonați de mamă a impresionat o țară întreagă

Visuri la cheie, lider de audiență. Povestea celor 5 copii abandonați de mamă a impresionat o țară întreagă

Visuri la cheie, lider de audiență. Povestea celor 5 copii abandonați de mamă a impresionat o țară întreagă

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au adus iubire și emoție în familia Bach, miercuri seară. Cei 5 frați au primit o nouă speranță, după ce au fost lăsați în urmă chiar de mama lor. 

Vizita echipei Visuri la cheie a îndeplinit dorința familiei Bach și a reușit să contureze cel mai mare vis a lui Alexandru – casa unde să-și crească băieții.

Iubirea tatălui pentru copiii lui a ajuns repede în inimile oamenilor din fața televizoarelor, iar emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, cu 9.6 puncte de rating și 25.8 % share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.5 puncte de rating și 14.8 % share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:52, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.  

Vedeți mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În timpul renovării, familia Bach a plecat în vacantă. Surpriza pe care Dragoș le-a făcut-o celor mici a adus pe chipurile lor bucuria pură pe care trebuie să o trăiască orice copil. Întâlnirea cu actorii lor preferați din Las Fierbinți le-a dat încă un motiv să creadă că visurile pot deveni realitate. 

Deși Alexandru a trebuit să-și ducă copiii la psiholog, după ce soția i-a părăsit, acum, cu ajutorul echipei Visuri la cheie, cei mici au reușit să uite de problemele care i-au făcut să se maturizeze mult prea devreme. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au reușit să creeze atât în casă, cât și în curte, universul de care au nevoie cei 5 băieți și tatăl lor.

Vezi și VIDEO: Cum arată casa familiei Bach acum

Echipa Visuri la cheie va ajunge săptămâna viitoare în județul Ialomița, iar miercuri, de la 20:30, veți cunoaște povestea familiei Done.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni