• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea lui Cosmin Cîrstea. „A fost ziua zero”

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea lui Cosmin Cîrstea. „A fost ziua zero”

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea lui Cosmin Cîrstea. „A fost ziua zero”

Povestea lui Cosmin, tânărul pe care l-am văzut la „Visuri la cheie”, i-a impresionat pe telespectatori. Încă de mic, băiatul a avut parte doar de provocări și durere, însă, aseară, viața i-a oferit o șansă. Echipa emisiunii și cei de la „Hope and Homes for children” au reușit să-i redea speranța unui viitor mai bun.

Camera aceea nu era doar o cameră, era un cadou cu surprize. Acest dar, nu numai că era porția mea de aer curat, era prima și unica cameră pe care am avut-o. A fost ziua zero. Ziua zero înseamnă acel moment de bucurie care m-a făcut să uit de toate lucrurile negative care mi s-au întâmplat”, a spus Cosmin, după ce a văzut renovarea apartamentului.

PRO TV a fost lider de audiență, aseară, pe toate categoriile de public, în intervalul 19:00 – 23:00. În medie, a înregistrat 8.0 puncte de rating și 23.2% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea o medie de 5.8 puncte de rating și 17.0% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a avut, în medie, 6.4 puncte de audiență și 21.7% share, iar postul de pe poziția secundă avea, în medie, 5.8 puncte de rating și 19.9% share. La nivel național, în medie, peste 1.3 milioane de oameni au ales PRO TV, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a avut, în medie, sub un milion de telespectatori.

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:28, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 21.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.2 puncte de rating și 19.1% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, emisiunea a avut 7.1 puncte de audiență și 21.5% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:53, peste 1.8 milioane de telespectatori trăiau emoția alături de Cosmin.

Săptămâna viitoare, autocarului Visuri la cheie ajunge în Turburea, județul Gorj. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt pregătiți să cunoască o nouă familie – întreaga poveste miercuri, de la 20:30. 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni