Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea fraților Anghel

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea fraților Anghel

Aseară echipa Visuri la cheie a renovat prima locuință din sezonul 9! Astăzi, trei copii, și bunicii lor, privesc cu încredere și speranță spre un viitor mai bun. Emoții, lacrimi, zâmbete, lecții învățate și o renovare de vis! Așa a debutat noul sezon Visuri la cheie!

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:28 – 23:25, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7 puncte de rating și 23.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.8 puncte de rating și 19.6% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.

Cei trei copii locuiau într-un șantier, iar dorința lor cea mai mare, atunci când au fost întrebați ce speră să găsească în noua casă, a fost o... baie! Dragoș și arhitecții le-au oferit o renovare uluitoare, o casă unde vor avea șansa să crească și să-și dezvolte propriile visuri.

Miercurea viitoare, de la 21:30, echipa continuă pe drumul visurilor, iar Dragoș și arhitecții sunt pregătiți pentru o nouă renovare. 

Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni