• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie începe din 9 septembrie, de la 20:30. Poveștile impresionante ale unor familii greu încercate de soartă

Visuri la cheie începe din 9 septembrie, de la 20:30. Poveștile impresionante ale unor familii greu încercate de soartă

Visuri la cheie începe din 9 septembrie, de la 20:30. Poveștile impresionante ale unor familii greu încercate de soartă

Din 9 septembrie, de la 20:30, începe un nou sezon Visuri la cheie, în care vor fi prezentate adevărate povești de viață ale unor familii greu încercate de soartă.

Echipa Visuri la cheie s-a plimbat prin țară, unde a întâlnit oameni puternici, cu povești impresionante, care nu au renunțat să creadă în șansa lor.

Pe parcursul filmărilor, Dragoș Bucur și echipa de arhitecți au fost puși în diverse ipostaze inedite, unele dintre ele reprezentând o premieră pentru aceștia.

Oamenii pe care i-au întâlnit la Visuri la cheie au impresionat de fiecare dată. Indiferent câte povești am cunoscut, nu putem fi niciodată pregătiți pentru sensibilitatea, curajul și puterea celor care ajung în emisiune.

Dragoș Bucur a mărturisit că, anul acesta, a observat o schimbare în comportamentul familiilor pe care le-a întâlnit: „În ciuda perioadei grele prin care trece întreaga omenire,oamenii mi s-au părut mai optimiști și mai determinați să nu se lase copleșiți de toate probleme apărute”.

Vezi și: De miercuri, 9 septembrie Dragoș Bucur și arhitecții Visuri la cheie vor transforma visele în realitate

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni