• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visul bunicii Maria și al Andreei a devenit realitate aseară cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Visul bunicii Maria și al Andreei a devenit realitate aseară cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Visul bunicii Maria și al Andreei a devenit realitate aseară cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Miercuri seară, dorința familiei Miron de a avea o locuință complet renovată și utilată a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie. 

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu au oprit aseară autocarul pentru ultima dată în acest sezon, în localitatea Tărtășești, și au reușit să le readucă zâmbetul și speranța bunicii Maria și nepoatei sale, Andreea. Apartamentul celor două a fost complet transformat, iar bucuria de pe chipurile lor în momentul în care au revenit acasă după vacanță a fost de nedescris.

Ultima ediție a sezonului cinci "Visuri la cheie" a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.4 puncte de rating și 24.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.5 puncte de rating și 19.6% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.6 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.9 milioane de români.  

Aseară s-a încheiat cel de-al cincilea sezon "Visuri la cheie". Corneliu, Adela, Cristina, Ciprian și Valentin au reușit să aducă fericirea în casele a 13 familii care au întâmpinat numeroase greutăți în viață și care acum sunt pregătite să facă sărbătorile de iarnă în locuințe noi, pline de căldură, culoare și dragoste.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni