VIDEO Sfaturi la cheie pentru Lavinia Petrea, înainte de lansarea noului ei proiect


	VIDEO Sfaturi la cheie pentru Lavinia Petrea, înainte de lansarea noului ei proiect
Autor: Dan L. Brumar
Data: 13 Iulie 2021

Lavinia Petrea e decisă să adauge o componentă video blogului ei, însă trebuie să-și modifice serios sufrageria. Andra Marinescu de la Visuri la cheie s-a oferit să o ajute cu sfaturi de amenajare. Urmăriți toată povestea într-un nou episod al rubricii Do It Yourself!

E foarte important să putem valorifica fiecare spațiu din căminul nostru, astfel încât să rezervăm un colț pentru munca de acasă, activități, pasiuni, chiar și relaxare. Dacă știm cum să îmbinăm culori, elemente de decor și câteva plante, reușim să facem o transformare uluitoare, și deloc costisitoare, într-un spațiu pe care să-l putem folosi cu diverse ocazii. 

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, i-a dat câteva ponturi Laviniei Petrea de cum își poate amenja un spațiu diferit, în propria sufragerie. 

Vreau să-mi amenajez acasă un spațiu unde vreau să filmez, pentru mine. După cum știți, am blogul laviniapetrea.ro, dar vreau să fac și o variantă video. Și am venit să primesc sfaturi prețioase de Andra, și cred că v-ar ajuta foarte mult și pe voi pentru că am trecut printr-un an în care munca noastră de la birou s-a mutat acasă și cu toții am încercat să ne creăm un spațiu cât mai prietenos”, a spus Lavinia Petrea.

Vezi VIDEO mai jos!

Este bine într-o amenajare să ai o culoare un pic mai tare, nuanțe care să te ducă cu gândul către natură. Cred că și o oglindă ar ajuta foarte mult, pentru o reflexie a luminii naturale. Poate să devină și un „insta-corner” – o amenjare despre asta e. Trebuie să avem grijă să fie o bază clasică și să venim cu anumite accente: plante, elemente de decor, vaze, rame. Dacă alegi un scaun crem poți oricând să vii cu perne decorative. Părerea mea este că orice spațiu amenajezi trebuie să aibă elemente pe care să le schimbi”, a spus Andra Marinescu.

Întreaga discuție, dar și alte sfaturi utile din partea arhitecților Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de ajutorul echipei, nu uitați că puteți să o înscrieți în emisiune, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

Visuri la cheie – crede în oameni


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies