• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Secretul acoperișurilor durabile de la Visuri la cheie. Soluții pentru casele din zone cu intemperii

VIDEO Secretul acoperișurilor durabile de la Visuri la cheie. Soluții pentru casele din zone cu intemperii

VIDEO Secretul acoperișurilor durabile de la Visuri la cheie. Soluții pentru casele din zone cu intemperii

Arhitecții de la „Visuri la cheie” lasă o parte din ei în fiecare casă pe care o renovează în cadrul emisiunii de la PRO TV. Fiecare proiect vine cu provocări aparent imposibil de trecut, dar și cu soluții tehnice adaptate tipului de construcție și zonei în care este ridicată.

Cei care urmăriți săptămână de săptămână cursa contracronometru a arhitecților și constructorilor de la Visuri la cheie știți ce legătură puternică se creează între ei și oamenii în slujba cărora își pun toată priceperea. Cu fiecare proiect predat, arhitecții de la Visuri la cheie lasă în urma lor toată dragostea de care sunt capabili în „focurile” creației. Dragostea aceasta va continua să sălășuiască în casele renovate mult timp după plecarea lor.

Specialiștii din echipa Visuri la cheie își iubesc atât de mult meseria, încât n-ar lăsa, pentru nimic în lume, măcar un lucru la voia întâmplării. Iar unul dintre cele mai importante, care necesită o atenție deosebită, este acoperișul. Un sistem de acoperiș pe care l-ați remarcat în multe ediții ale emisiunii este cel compus din panouri de tablă cu sistem de prindere click (tablă Retro Panel), poate cea mai bună soluție tehnică a vremurilor noastre, indiferent de tipul de casă ales.

Iată cum a funcționat în cazul renovării casei familiei Lefter, din comuna Gostilele, județul Călărași!

Panourile de acoperiș din tablă cu sistem de prindere click de la Bilka sunt o idee bună în cazul caselor de tip rustic, noi sau care necesită renovare, dar și pentru locuințele nou construite. În comparație cu soluțiile clasice, avantajele acestui sistem de acoperiș sunt evidente: montajul se face mult mai ușor, acoperișurile cu înclinație mare au o estetică superioară, elementele de fixare vizibile (șuruburi) lipsesc cu desăvârșire, posibilitatea executării acoperișului cu o înclinare foarte mică, durabilitate și rezistență superioară în fața intemperiilor.

Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice de tip Retro Panel permite abordarea unor proiecte de casă complicate, cu ȋnclinație foarte mare, sau foarte mică, imposibil de acoperit cu soluții tradiționale. Sistemul de acoperiș din tablă cu sistem de prindere click este pretabil și pentru clădirile de birouri sau centrele comerciale, fiindcă nu afectează aspectul estetic al acestor tipuri de imobile.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni