• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Sacrificii mari pentru casa de vis a familiei Voicilaș: Doi ani am mâncat doar cartofi

VIDEO Sacrificii mari pentru casa de vis a familiei Voicilaș: Doi ani am mâncat doar cartofi

Înainte de atacul infam căruia i-a căzut victimă, Dumitru Voicilaș se apucase să construiască o casă pentru familia lui. Terenul îl avea de la părinți, însă materialele de construcții le-a procurat cu mari sacrificii.

Pentru a strânge bani de casă, Dumitru și soția lui s-au lăsat de fumat. Au făcut, din start, o economie de câteva sute de lei lunar. Doi ani au mâncat doar cartofi și au renunțat la multe cheltuieli considerate „inutile”. Trei ani de privațiuni au fost necesari pentru a demara proiectul de casă.

Clădirea a fost ridicată la roșu în 12 luni, însă mai era mult de lucrat la ea pentru a putea fi locuită. Au reușit să amenajeze, rudimentar, parterul, unde locuiesc acum cu toții. Apoi a venit nenorocirea care a pus pe pauză planul său măreț. 

Tata are camera lui, mama doarme pe hol, iar noi într-o cameră, amândouă”, spune Ioana, fiica cea mică. Marea problemă a casei e că nu e adaptată nevoilor lui Dumitru, nu e accesibilizată. De aceea, deplasările sale sunt foarte greoaie, iar lucrurile de care are nevoie sunt mai mereu „peste mână”.

Tot greul cade pe soția lui, Marina, căreia Dumitru i-a spus că poate să-l lase din când în când, dacă a obosit, și să plece. Însă ea nu a plecat niciodată, semn că îl iubește orice ar fi.

Așa cum e, casa este colțul de Rai la care Dumitru a visat toată viața lui. 

Vezi cum arată în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni