VIDEO Prima zi de filmare a noului sezon Visuri la cheie

VIDEO Prima zi de filmare a noului sezon Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, Dragos Bucur, Omid Ghannadi,
Data: 03 Aprilie 2019

După un an de pauză, Dragoș Bucur revine în rolul de prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”. Cum arată prima zi de filmare a noului sezon Visuri la cheie vedeți în materialul video de mai jos.

Recent, Dragoș Bucur a acordat un interviu site-ului protvplus.ro, în care explică de ce a plecat, dar și motivul pentru care s-a întors în calitate de prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, ajunsă acum la cel de-al șaselea sezon.
 

Dragoș Bucur va avea alături de el în noul sezon cinci profesioniști din domeniul arhitecturii și al designului de interior: Alina Vîlcu - arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu - arhitect, Omid Ghannadi - arhitect și Valentin Ionașcu - arhitect.Arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la Visuri la cheie după o pauză de un an, în care și-au dedicat timpul familiilor lor și proiectelor profesionale. 

”Deși am mai multe proiecte în paralel și deși nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas și că locul meu acum este în echipa Visuri la cheie. Cu această hotărâre vine și o lecție pe care aș vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvențe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situație, iar statul pe loc înseamnă să-ți negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate și căldură, ca și cum m-aș reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă.”, a declarat cu emoție și bucurie Alina Vîlcu.

Omid Ghannadi este încântat de reîntoarcerea în proiectul care i-a adus nenumărate satisfacții și spune: ”Sunt foarte încântat să reiau activitatea la emisiune, după apariția fiicei mele. Fiind deja tatăl unui copil, știam ce implică asta și că va fi mare nevoie de mine acasă. Totodată, trebuia să îi fiu alături soției mele, care la rândul său își dedică viața copiilor și meseriei, încă de la nașterea primul nostru fiu. Odată cu nașterea celui de-al doilea copil, s-a <<născut>> și un al treilea, din pasiunea mea și a Alinei pentru designul interior, proiectul Inside Academy, la care ținem foarte mult. Acum, când atât fetița mea, cât și Inside au făcut primii pași singurei și se descurcă de minune, făcându-mă pe mine tare mândru, mă pot întoarce la emisiune să fac ceea ce mi-a plăcut atât de mult.”.

FULLSCREEN
VIDEO Prima zi de filmare a noului sezon Visuri la cheie
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies