• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Oana Boghiu și fiica ei, Ava, ne învață să facem un obiect decorativ dintr-un borcan

VIDEO Oana Boghiu și fiica ei, Ava, ne învață să facem un obiect decorativ dintr-un borcan

VIDEO Oana Boghiu și fiica ei, Ava, ne învață să facem un obiect decorativ dintr-un borcan

Oana Boghiu, unul dintre arhitecții Visuri la cheie, a confecționat alături de fiica sa borcane decorative pentru lumânări. Materialele de care ai nevoie sunt puține la număr și accesibile, pașii de urmat sunt simpli, iar rezultatul este unul inedit. 

Pentru a realiza aceste obiecte de decor, aveți nevoie de borcane, lumânări, sfoară, un pistol cu lipici și spray, pentru a vopsi capacele. 

Sfoara va servi drept suport de agățat borcanele. Prin urmare, trebuie să tăiați 8 bucăți de sfoară de aproximativ 1 metru. Întoarceți borcanul invers și începeți procesul de lipire: „Lipim un capăt de centrul borcanului și încercăm să facem un model de ceas”, spune Oana Boghiu, care a lipit bucățile de sfoară în mod perpendicular. 

După ce terminați de lipit toate cele 8 capete, faceți noduri cu piciorușele sforilor, două câte două, până ajungeți la celălalt capăt al borcanului și formați o împletitură. 

Vedeți întregul proces în clipul de mai jos!


Urmăriți în continuare edițiile speciale DIY – Visuri la cheie pentru cât mai multe idei, ponturi și proiecte speciale, dar în același timp ușor de realizat!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni