• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Laura Boghiu, sfaturi de amenajare pentru Corina Caragea: „Așa poți da viață balconului”

VIDEO Laura Boghiu, sfaturi de amenajare pentru Corina Caragea: „Așa poți da viață balconului”

VIDEO Laura Boghiu, sfaturi de amenajare pentru Corina Caragea: „Așa poți da viață balconului”

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive de la PRO TV, s-a întâlnit cu Laura Boghiu de la Visuri la cheie. Arhitecta i-a dat câteva ponturi pentru a-și putea transforma balconul într-un spațiu de relaxare, fără a-I afecta funcționalitatea de depozitare. 

Când stăm la bloc, ne dorim să putem profita de fiecare spațiu pe care îl avem disponibil, însă, avem nevoie și de foarte multe locuri de depozitare. Ultimul an ne-a demonstrat multora dintre noi că propria locuință nu răspunde tuturor nevoilor pe care le avem. 

Corina Caragea a avut nevoie de ceva ajutor specializat din partea Laurei Boghiu, de la Visuri la cheie. 

De când așteptam să-mi dea cineva profi un sfat în legătură cu locul meu preferat din casă – balconul! Pentru că acolo îmi place să-mi petrec timpul când vreau să mă relaxez, să citesc o carte, să iau micul dejun... să fac sport, în pandemie - ce m-aș fi făcut fără balconul meu?! Dar este destul de micuț și, atunci, Laura trebuie să mă ajute, să-mi spună cum să fac să optimizez spațiul”, a spus Corina, în cadrul unui nou episod al rubricii Do It Yourself.

Vezi VIDEO mai jos!

Laura Boghiu i-a oferit câteva sfaturi utile, atât pentru ea, cât și pentru cei care locuiesc la bloc și au balcon. 

În extremele balconului, stânga – dreapta, îți poți pune într-o parte un dulap închis, iar pe cealaltă parte poți pune lădițe din lemn decorative, unde poți avea legume, fructe, plante – cât să dai viață balconului. Poți opta inclusiv pentru un gazon artificial de pus pe jos. De asemenea, partea de iluminat este foarte importantă...”, a mai spus Laura Boghiu.

Mai multe sfaturi din partea echipei Visuri la cheie, care să ne ușureze amenajarea în propria locuință, puteți găsi pe: https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni