• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Drumul sinuos al unor copii deveniți campioni. Cine sunt frații Luca și Valentin Milea

VIDEO Drumul sinuos al unor copii deveniți campioni. Cine sunt frații Luca și Valentin Milea

Când imnul României răsună la competițiile internaționale, tuturor ne saltă inima de bucurie. Însă, nimeni nu știe cât chin, sudoare și sacrificiu au pus acei sportivi în reușita lor.

Luca și Valentin Milea sunt doi dintre acei eroi care se ridică dintre noi, cu mijloace puține și, uneori, potrivnice, pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Cei doi băieți sunt multipli campioni la Kempo, sportul care i-a ajutat să înțeleagă ce e disciplina, fair-play-ul și munca nedisimulată în drumul spre succes.

Au alături doi părinți care s-au străduit din prima zi să nu le curme visul de a-și urma pasiunea. Aurelia și Gigel Milea și-au pus speranțele în casa pe care au început-o la Slobozia, în care să le ofere copiilor tot spațiul de care au nevoie pentru marea performanță.

Acum locuiesc într-o garsonieră de 25 de metri pătrați, improprie pentru un trai decent al unor oameni care și-au propus să atingă măreția. 

Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic. Avem o familie foarte frumoasă și îi iubesc din tot sufletul”, spune Gigel Milea despre ai lui.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus ce îi ține împreună pe membrii familiei Milea!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni