VIDEO Dragoș Bucur, sfaturi pentru a turna corect o șapă autonivelantă

VIDEO Dragoș Bucur, sfaturi pentru a turna corect o șapă autonivelantă

Dragoș Bucur nu e doar prezentator la Visuri la cheie. Uneori pune osul la treabă și, din mâinile lui, ies adesea lucrări reușite. În acest episod din rubrica Do It Yourself, Dragoș ne arată cum se toarnă o șapă autonivelantă la interior.

Șapa este un strat de mortar care se adaugă suprafețelor din structura unor construcții pentru a corecta imperfecțiunile înainte de amenajarea pardoselilor. Cel mai simplu mod de lucru este să apelezi la o șapă autonivelantă, care poate fi turnată cu ușurință și susține orice tip de pardoseală.

Dragoș Bucur a mai făcut o astfel de lucrare la el acasă, sub supravegherea tatălui său. Prezentatorul Visuri la cheie a repetat lucrarea la una dintre casele pe care echipa le-a renovat în cadrul sezonului 8 al emisiunii.

Și de această dată a avut un ajutor de nădejde, în persoana lui Florin Brînzan, care l-a urmărit de pe margine dacă respectă rețeta și duce lucrarea la bun sfârșit.

Din fericire, șapa a făcut jumătate din treabă, că de aia se numește autonivelantă. Cealaltă jumătate a fost măiestria lui Dragoș”, a spus Brînzan în emisiune.

Vezi mai jos cum s-a descurcat prezentatorul emisiunii Visuri la cheie!

Urmărește toate sfaturile arhitecților de la Visuri la cheie în rubrica Do It Yourself

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni