VIDEO Dragoș Bucur, probleme în postura de arhitect Visuri la cheie

VIDEO Dragoș Bucur, probleme în postura de arhitect Visuri la cheie

Dragoș Bucur și-a luat misiunea în serios și s-a apucat de amenajarea dormitorului lui George. El a pictat pe pereți o schiță a mobilierului ce urmează a fi adus în cameră, pe care urma să o fotografieze și să o trimită la atelierul de mobilă. Decizie total greșită.

Dragoș Bucur a dat-o în bară cu amenajarea sa interioară. Prezentatorul emisiunii și-a făcut o schiță a mobilierului pe care îl vrea în dormitorul lui George, însă direct pe unul dintre pereții camerei.

Nu așa procedează un arhitect. Un expert folosește un program computerizat pentru simulări de amenajare sau, dacă e priceput, desenează totul pe hârtie. Bine, Dragoș nu e arhitect, așa că de ce ar conta metoda folosită?

Problema e alta: Florin Brînzan a zugrăvit deja dormitorul. „Peretele meu era la gata, două mâini de Vinarom pe el, gata. Și tu te-ai apucat să faci mobilă pe peretele meu?”. Figura lui Dragoș Bucur face toți banii.

În final, Dragoș a făcut cunoștință cu miracolele tehnologiei. Cum s-a schimbat proiectul său de amenajare aflați mai jos.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni