• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Dragoș Bucur intră în capcana lui Alex Gavrilescu. Ce surpriză îi coace arhitectul

VIDEO Dragoș Bucur intră în capcana lui Alex Gavrilescu. Ce surpriză îi coace arhitectul

Dragoș Bucur este demolatorul de la Visuri la cheie, însă în ultimul timp colegii săi au început să prindă drag de această îndeletnicire, intrând pe terenul prezentatorului emisiunii. Dragoș se crede nedreptățit și simte nevoia să le dea o lecție.

Fiți atenți cum facem! Dacă voi dați cu barosul, mă lăsați pe mine să desenez casa”, a spus Dragoș Bucur, spre mirarea arhitecților.

Atât i-a trebuit lui Alex Gavrilescu, care a lansat o provocare: „Amenajezi tu două dormitoare, în locul meu, și dau eu cu barosul în locul tău”, a spus arhitectul, atrăgându-l pe Dragoș în cursă. Cei doi au bătut palma, iar Alex și-a încordat mușchii și s-a pus pe demolat. 

Fiindcă pereții nu puteau fi dați jos, deoarece fac parte din structura de rezistență a blocului, arhitectul și-a îndreptat atenția spre singurul lucru care putea fi îndepărtat din apartament: un toc de ușă.

Dragoș Bucur s-a prins de capcana pe care i-a întins-o Alex Gavrilescu, însă mult prea târziu.

Stați puțin! Voi faceți mișto de mine. Adică tu ai făcut un pariu cu mine, că poți să demolezi, știind că nu putem demola nimic din casa asta?”, a fost reacția lui Dragoș. Da, cam așa, Dragoș. Hai că ți-a făcut-o!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni