VIDEO Dragoș Bucur are un har aparte de a-i face pe cei din jur să se simtă speciali

Divorțul părinților, care a dus la destrămarea familiei lor, i-a făcut pe frații Anghel să-și piardă încrederea în ei și în viitor. Cristina este foarte afectată de faptul că cei din jur o privesc cu alți ochi de atunci.

Dragoș Bucur are câte un pansament pentru fiecare rană sufletească. După ce a petrecut o zi în compania copiilor și a bunicii, prezentatorul emisiunii a aflat lucruri neașteptate despre ei. Copiii sunt foarte afectați de pierderea părinților și, cumva, se învinovățesc pentru acest lucru. Cea care pare a suferi cel mai mult este Cristina.

Bunica Neta i-a dat napoatei o lecție importantă: nu ar trebui să-ți fie rușine de trecutul tău, cu atât mai puțin de greșelile părinților.

Supriza lui Dragoș pentru frații Anghel i-a lăsat pe copii cu gura căscată. Prezentatorul emisiunii le-a făcut poze, astfel încât să li se vadă ochii, apoi le-a cerut unor vedete PRO TV să spună ce simt când îi privesc pe copii în ochi. Ce a ieșit i-a emoționat peste măsură. 

Vezi în VIDEO-ul de mai sus ce mesaje au pentru ei Smiley, Irina Rimes, Pavel Bartoș, Adela Popescu, Neti Sandu, Daniel Pavel, Florin Busuioc, Amalia Enache și echipa România, te iubesc!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni