VIDEO Doi copii din Călărași au trăit pe viu visul mamei lor, la Visuri la cheie. Cum arată casa lor acum

16 Octombrie 2019, 23:26


	VIDEO Doi copii din Călărași au trăit pe viu visul mamei lor, la Visuri la cheie. Cum arată casa lor acum
Autor: Dan Brumar

Gabriel, Cosmina și tatăl lor, Costinel Vâlciu, au aflat că Visuri la cheie a fost creată pentru oameni ca ei, care nu se abandonează unul pe celălalt indiferent de greutăți.

Povestea familiei Vâlciu e o dramă cu happy end, la finalul căreia toți îi pot mulțumi celui de sus că le-a dat putere să răzbească până aici. Costinel Vâlciu (44 de ani) este un îngrijitor de animale din Vasilați, județul Călărași, care și-a ținut copiii alături după moartea soției lui.

Violeta, care a fost diagnosticată cu cancer la colon la vârsta de 27 de ani, a fost nevoită să-și lase cei doi copii în grija celui care a sperat până în utlima clipă că se va face bine. Pentru Costinel, Violeta a fost ca o geamandură în mijlocul oceanului, ca un far pe o insulă abandonată. Punctul lui de sprijin în această viață presărată cu necazuri și neajunsuri. 

Înainte de a se stinge, Violeta i-a cerut lui Costinel să nu-i despartă pe cei doi copii. Cosmina (13 ani) e doar fiica ei, făcută cu un alt bărbat, dintr-o relație anterioară. Costinel a făcut mai mult decât atât: a înfiat-o pe fetița pe care a crescut-o de la 6 luni. Din dragoste pentru ea, dar și ca să-i amintească mereu de cea care l-a încurajat în tot ce a făcut pentru familia lor unită.

Tot înainte de a muri, Violeta a mai avut un vis: acela de a termina de construit casa pe care au început-o împreună. Cu greu au reușit să încropească o bucătărie, un dormitor pentru ei și o cameră pentru copii.

Camera în care cei doi soți au locuit în ultimii doi ani este și încăperea în care Veve și-a dat ultima suflare. Tot aici s-au și căsătorit religios. Fiind bolnavă și în recuperare după o a doua operație, nu a putut face deplasarea la biserică.

Dorința ei a fost să ne căsătorim religios în casa ei, îmbrăcați cât mai simplu și desculți”, a dezvăluit Costinel echipei de la Visuri la cheie.

Casa lor, parte a planului lor măreț de creștere a bunăstării familiei, a trecut prin modificări substanțiale cu ajutorul echipei emisiunii. Gabriel, Cosmina și Costinel nu și-au putut stăpâni emoțiile când au văzut ce minuni au făcut arhitecții și constructorii de la Visuri la cheie.

Iată cum arată casa lor acum!

Visuri la cheie - Crede în oameni!

FULLSCREEN
VIDEO Doi copii din Călărași au trăit pe viu visul mamei lor, la Visuri la cheie. Cum arată casa lor acum
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO