VIDEO Cum încălzești o casă care are o singură sobă? Misiune imposibilă

Casa pe care Florin Petre a ridicat-o din temelii pentru familia lui are multe vicii de construcție. Însă cea mai mare problemă a locuinței e că nu se încălzește suficient.

Nu e de mirare, de vreme ce Florin și Daniela au reușit să amenajeze o singură sobă, pe lemne. Ea tronează în bucătărie. Pentru a încălzi locuința, cei doi soți deschid larg toate ușile, însă căldura nu e suficientă. 

În plus, casa nu e termoizolată, motiv pentru care toată energia termică se pierde prin pereți și prin tocurile geamurilor. Din cauza frigului, pereții s-au umplut de mucegai care se extinde rapid.  

Florin știe că lucrările lasă de dorit la capitolul execuție, însă tot ce și-a dorit a fost să-și mute cât mai repede familia în noua casă. Acesta este și motivul pentru care nu a mai așteptat trasarea rețelelor electrice. Vreme de șase luni au stat fără curent și au folosit lumări sau lanterne pentru a-și lumina camerele.

Arhitecții au observat că încăperile au forme extrem de ciudate. Foarte greu găsești o cameră sau o anexă care să aibă patru pereți. Baia dă în bucătărie, podul este spațios, dar costisitor pentru transformat în spațiu de locuit.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni