VIDEO Cum e viața într-un apartament distrus de igrasie

Apa caldă e un lux, căldura o binecuvântare, iar pereții sunt „mâncați” de igrasie. Așa trăiesc, în apartamentul minuscul de la etajul 4, cei cinci frați și bunica lor.

Dragoș Bucur a intrat primul în casa celor cinci frați și a fost izbit, încă din pragul ușii, de mirosul greu de mucegai și igrasie. Explicația e simplă, dar dureroasă: din 1980, an în care a fost cumpărat apartamentul, el nu a avut apă caldă și căldură. „Anul trecut am reușit să bag centrală și să închid balconul”, dezvăluie bunica.

De când îi are în grijă pe nepoți, femeia de 66 de ani a încercat să repare câte ceva, însă nu a reușit prea multe. Ușile, foarte vechi, nu au putut fi înlocuite din lipsă de bani. Așa că ele au fost îndepărtate. Pereții sunt plini de mucegai, iar reparațiile pe care le-au făcut până acum nu au putut stopa procesul de degradare.

Igrasia și mucegaiul sunt periculoase. Inhalat zilnic, aerul acesta rânced poate provoca afecțiuni respiratorii sau astm. Apartamentul trebuie termoizolat și hidroizolat, altfel orice lucrare de renovare va fi în zadar. Infiltrațiile de apă vor distruge din nou tencuiala și zugrăveala. Însă, aceste lucrări necesită o serie de aprobări de la primărie și o schelă suficient de mare pentru a ajunge la etajul patru. Dragoș Bucur i-a dat lui Florin Brînzan două zile în plus la termenul de execuție și i-a promis o schelă generoasă.

Apartamentul de la etajul 4 suferă și de o criză de spațiu. Bunica doarme cu fetele în dormitotrul mare, Mihai doarme în sufragerie, iar George în dormitorul mic. Când Dănuț vine de la facultate, în weekend, Mihai se mută cu bunica și fetele. Toți patru într-un pat.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni