VIDEO Cum arată dormitorul amenajat de Dragoș Bucur

VIDEO Cum arată dormitorul amenajat de Dragoș Bucur

A sosit momentul adevărului. Dragoș Bucur s-a ocupat de amenajarea camera lui George, care va locui singur. Prezentatorul emisiunii are multe emoții, pentru că a acceptat o provocare aparent peste puterile lui.

Dragoș Bucur a avut mai multe emoții decât George, înainte ca ușa să se deschidă. Numai el știe cât s-a chinuit să se ridice la înălțimea proiectului de amenajare, la înălțimea așteptărilor lui George și la nivelul așteptat de Alex Gavrilescu.

Camera e foarte mică, însă pentru a nu reduce prea mult din dotări, Dragoș s-a gândit să o amenajeze după principiul unei rulote, cu multe spații de depozitare ascunse. „E ideea lui. Îmi place tare mult cum a ieșit camera”, a spus Alex Gavrilescu.

George Pestrea a fost la fel de impresionat de felul în care Dragoș i-a schimbat spațiul personal de locuit. „Dacă ar fi să-i dau o notă de la 1 la 10, i-aș da 11”, a comentat tânărul.

Însă, dormitorul fetelor a fost cel mai așteptat colț din casă. Alex a reușit aici un mix perfect între o cameră de dormit și o încăpere de joacă pentru copii. 

Vezi VIDEO și FOTO!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni