• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Cosmin Cîrstea, adolescentul de 10 care și-a trăit toată viața în 12 metri pătrați

VIDEO Cosmin Cîrstea, adolescentul de 10 care și-a trăit toată viața în 12 metri pătrați

Cât de mult îți permiți să visezi când tot ce vezi în jur te limitează? „Visuri la cheie” a apărut la timp în viața lui Cosmin Cîrstea, un adolescent de 15 ani care a dus pe umeri greutăți pe care n-ar trebui să le cunoască niciun copil.

Tatăl său s-a stins de cancer. Mama lui, Ana-Maria Cîrstea, s-a îmbolnăvit și ea și a trecut prin chinurile unui tratament nemilos, o loterie a vieții în urma căreia puțini ies învingători. Deși a trăit mereu cu teama că va rămâne singur, Cosmin s-a mobilizat și a învățat cât a putut el ca să-și schimbe destinul.

A intrat la liceu cu 10 și a devenit un model pentru colegii lui. Chiar dacă viața nu a fost prea darnică cu el. S-a născut într-o garsonieră de 12 metri pătrați, într-un cartier care nu-ți oferă nicio perspectivă.

Încă încerc să mă îndrept înspre lumina acestui mare, mare întuneric. Cartierul acesta este luptă pentru supraviețuire, de pe o zi pe alta. Urăsc tristețea pe care o oferă acest loc”, spune Cosmin în ediția de azi a emisiunii Visuri la cheie

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cum a primit vestea că viața i se va schimba!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni