VIDEO Ce cred copiii Petruței Petre despre femeia care i-a născut și crescut

Petruța Petre a avut multe momente în care a plâns de tristețe, dar puține în care lacrimile să-i curgă de bucurie. Copiii săi i-au oferit acum un motiv în plus să continue să se zbată pentru ei.

Dragoș Bucur le-a făcut o supriză Petruței și copiilor ei. I-a dus pe toți pe Stadionul Giulești pentru a bate mingea împreună. Dar aici au avut parte de ceva mai mult decât o partidă de fotbal amical. 

Raluka a complotat cu echipa Visuri la cheie și a oferit poate cel mai emoționant „concert” susținut pe un stadion gol. A cântat o piesă ce i-a mers la inimă femeii, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Însă, ce a urmat a lăsat-o pe Petruța Petre fără glas. Copiii ei i-au transmis niște mesaje pline de emoție, care rezumă, în câteva cuvinte, toată recunoștința lor pentru strădania mamei.

Copiii Petruței au transmis mai multă emoție decât orice discurs rostit cu însuflețire de oameni porniți să epateze. Această familie va izbânti, această familie va trece peste necazuri pentru că are o forță care vine din unitatea indisolubilă a membrilor săi

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni