VIDEO Casă nouă pentru Eugenia Popescu și fiii ei: ‘Parcă sunt într-un vis’

Eugenia Popescu este o femeie modestă și umilă. Nici acum, când viața îi zâmbește, ea nu e sigură că i se cuvine o asemenea fericire. Ba da, i se cuvine!

Mama și copiii ei au intrat cu emoții mari în noua casă. Nu au recunoscut aproape nimic, deși își amintesc perfect cum era compartimentată înainte locuința.

Cristina Joia a amenajat camera lui Marius, care îl poate găzdui la nevoie și pe Gabi, dacă el își dorește să-și facă lecțiiile împreună cu fratele său. Camera băiatului se află acum pe amplasamantul gândit de familie pentru bucătăria casei. Arhitecții au considerat că e mai bine așa, iar Marius nu are nimic împotrivă.

Baia este masculină, cu duș, așa cum au vrut fiii Eugeniei. Este prima lor baie și parcă e mai mare decât cea desenată de ei. Băieții sunt foarte fericiți că nu vor mai fi nevoiți să se spele la lighean.

Marian și-a descoperit dormitorul impresionant, o oază de verdeață și lumină, amenajat de Mara Ciubotaru. Nu e un simplu dormitor, e o garsonieră cu mai multe funcțiuni: masă de lucru, zonă de relaxare cu fotolii, spațiu de depozitare și pat de dormit, ascuns după un riflaj bine executat.

Eugenia Popescu a aflat că va avea camera ei, pentru prima dată de când e mamă, o cameră în care îl va primi și pe mezinul familiei, Gabi. „Parcă sunt într-un vis”, a spus femeia.

Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni