VIDEO Casa familiei Petre are brăduți la intrare. ‘A venit Crăciunul?’

VIDEO Casa familiei Petre are brăduți la intrare. ‘A venit Crăciunul?’

Momentul mult așteptat pentru familia Petre a venit. Daniela, Florin și copiii s-au întors din vacanță, la timp pentru inaugurarea casei. Vecinii din Snagov au fost alături de ei.

Cel mai mare vis al lor s-a împlinit. Au o casă nouă, complet utilată, în care nu vor mai suferi de frig. Daniela și Florin Petre nu și-au putut stăpâni lacrimile de bucurie, mai ales că au avut alături un om drag lor. 

Părintele spiritual al familiei a venit să-i susțină pe Daniela și Florin. Preotul a fost aproape de Florin cât timp a fost în comă și s-a rugat pentru el, ca să-și revină. Florin a început să plângă atunci când binefăcătorul lui l-a luat în brațe.

Drumul până la casă a fost făcut pe jos, fiindcă autocarul nu a putut intra pe strada minusculă care ducea până la ei. Dar acoperișul casei s-a ițit în zare de la mare distanță. L-a lăsat pe Florin fără grai.

Curtea casei este complet modificată, plină de verdeață, iar fațada a schimbat radical aspectul locuinței începute de Florin. Ilie, mezinul familiei, s-a bucurat enorm când a văzut că la intrare sunt brăduți. „A venit Crăciunul?”. Se poate spune și așa, firește.

Pare că n-am ajuns la noi acasă. Ai sanzația aia unde să stau să nu deranjez?”, constată Daniela. Bucuria familiei e că acum au o sobă mult mai bună și, la nevoie, o centrală pe gaz.

Arhitecții i-au amenajat lui Ilie o cameră specială, deși știau că băiatul nu vrea să se despartă de mama lui. Tocmai de acceea, au prevăzut în dormitorul Danielei și un pătuț pentru mezinul familiei. Fiindcă Florin are nevoie de liniște și să adoarmă devreme, el va ocupa temporar dormitorul băiatului său.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum s-a transformat casa!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni