• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Apartamentul moștenit de Zigmund Petianu de la părinți, colecție impresionantă de amintiri

VIDEO Apartamentul moștenit de Zigmund Petianu de la părinți, colecție impresionantă de amintiri

Apartamentul cu două camere pe care Zigmund Petianu l-a moștenit de la părinți e gol acum. Tânărul locuiește cu familia preotului Niță, dar vine des acasă pentru a uda florile și pentru a se conecta cu familia decedată.

Dragoș Bucur a fost uimit de colecția impresionantă de amintiri din apartamentul lui Zigmund. Casa e plină de lucruri adunate în timp de tatăl băiatului. „Cine știe când o să ai nevoie de ele?”, îi spunea adesea.

Deși locuiește cu familia preotului Niță, Zigmund vine des pe acasă pentru a vorbi cu ai săi, care au încă o prezență puternică în locul în care au crescut împreună. Apartamentul cu două camere este un tărâm miraculos, fiindcă viața nu a plecat niciodată de aici. Planta în ghiveci a tatălui său are 40 de ani și, de când acesta a murit, Zigmund nu a udat-o deloc.

De atunci n-am pus pic de apă în ea. E încă vie”, a mărturisit băiatul.

Cele două camere de la parter ar putea fi oricând un muzeu. Ele găzduiesc o sumedenie de lucruri cu valoare sufletească, cum e colecția de ceasuri a lui și a tatălui. Însă, pentru Zigmund, cele mai importante sunt tabloul cu familia sa și icoana cu Cina cea de taină.

Vezi poze cu apartamentul în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni