VIDEO Apartamentul familiei Grigore, renovat exemplar în doar 7 zile

VIDEO Apartamentul familiei Grigore, renovat exemplar în doar 7 zile

Echipa Visuri la cheie a reușit o nouă renovare de excepție. În doar 7 zile de lucrări, fiecare arhitect și-a pus toată priceperea și talentul pentru a oferi familiei Grigore un cămin cum n-a avut niciodată.

Georgeta, Jenel, Mihaela și Ștefania au mutat autocarul Visuri la cheie în pași de dans. Nici nu se putea altfel, având în vedere pasiunea celor două fete. Ștefania a fost cea care a deschis ușa noului lor apartament, iar uimirea a fost totală.

Asta nu e casa în care trăiam de opt ani”, a spus mezina, stârnind un val de râsete printre ai ei.

Sufrageria este complet schimbată și are acum un colț al amintirilor, cu fotografii în care apar toți membrii familiei.

Cei patru locatari au avut parte de o surpriză de proporții din partea echipei, care a luat legătura cu copiii din străinătate și le-a permis tuturor să comunice de la distanță. Proiecția realizată pe televizorul din sufragerie i-a emoționat pe toți. Așa cadou de casă nouă nu sperau să aibă.

Bucătăria este impresionantă și pare desprinsă din încăperile pline de mister ale unui muzeu. Ei nu au avut masă în bucătărie, iar acest detaliu le-a provocat o emoție puternică. Acum pot lua cina împreună, în acest loc mirific.

Mihaela a avut parte de o supriză la care nu se aștepta: Visuri la cheie i-a oferit un stagiu de practică în cadrul PRO TV, care să o ajute în cariera ei viitoare. Ea este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și are nevoie de un stagiu de acest fel. Lacrimile care au curs au fost de recunoștință.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum a fost amenajat dormitorul fetelor! 

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni