VIDEO Apariția surprinzătoare a lui Omid Ghannadi la Visuri la cheie: „Schimbăm viața lui Cosmin”

Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Septembrie 2021

Imediat ce i-au trimis pe Ana-Maria și pe Cosmin în vacanță, arhitecții de la Visuri la cheie și-au dat seama că este imposibil să mărească spațiul de locuit. Oricâte trucuri arhitecturale ar avea la dispoziție, nu pot face dintr-o cutiuță, un apartament pentru două persoane.

Și pentru că Visuri la cheie aduce mereu speranța, soluția a venit tot de la un arhitect al emisiunii. Omid Ghannadi, care a împlinit visuri la cheie vreme de 4 sezoane, s-a implicat în campania derulată de Hope and Homes for Children care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru renovarea garsonierei din Ferentari a familiei.

Românii au donat câte 2 euro prin SMS la 8844 și au reușit ceva incredibil. Campania a mers mai bine decât se așteptau organizatorii ei, motiv pentru care reprezentanții organizației au decis să cumpere un apartament cu două camere, în cartierul Berceni. 

Proiectul de renovare a acestui apartament a fost plasat în grija echipei Visuri la cheie, care a fost mai mult decât bucuroasă să ajute la schimbarea destinului lui Cosmin.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cum au primit vestea arhitecții Visuri la cheie!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies