VIDEO Andrei Samoil dezvăluie care e proiectul lui de suflet. „E ușor de făcut”

VIDEO Andrei Samoil dezvăluie care e proiectul lui de suflet. „E ușor de făcut”

Andrei Samoil, arhitect Visuri la cheie, le arată cititorilor rubricii DIY cum pot crea, simplu și rapid, un panou de cățărare: „Este proiectul meu de suflet și ce îmi place mie foarte mult să fac. Ieftin, ușor de făcut, ușor de confecționat și extraordinar de util pentru dezvoltarea celor mici. Le dezvoltă motricitatea”, a spus acesta.

Pentru a realiza acest obiect aveți nevoie de o placă (cca. 3 metri), piulițe cu gheare, șuruburi cu cap Imbus, prize de cățărare (care se găsesc la set în magazinele de profil), bormașină și spiral (burghiu), ruletă, cheie cu Imbus, vinclu, un marker, top de cățărare (opțional) și un ciocan. 

Ca prim pas, trebuie să întindeți placa pe o masă și să marcați locurile unde vreți să o găuriți, din 20 în 20 cm. După aceea, folosiți bormașina pentru a da găuri în toate punctele marcate. Întoarceți panoul pe cealaltă parte și începeți să fixați piulițele cu gheare în găurile realizate, folosindu-vă de ciocan. Următorul pas este să montați echipamentul pe placă. Așezați prizele pe piulițe, băgați șuruburile și filetați-le!

Andrei Samoil a avut parte de o surpriză plăcută pe șantier: o primă persoană i-a testat produsul final! „Mă bucur foarte mult că Oana, colega mea, a adus-o pe fiica ei. De abia aștept să îmi testeze noua creație”, a spus arhitectul.

Vedeți mai jos toți pașii necesari realizării proiectului!


Pentru a realiza cât mai multe proiecte speciale și ușor de materializat, urmăriți edițiile DIY – Visuri la cheie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni