VIDEO Andra Marinescu, sfaturi pentru amenajarea băii de acasă

VIDEO Andra Marinescu, sfaturi pentru amenajarea băii de acasă

Andra Marinescu știe cum ar trebui să arate baia ta de acasă, în materie de funcționalitate și design. Arhitecta de la Visuri la cheie dezvăluie în acest episod al rubricii „Do It Yourself” care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când îți propui să începi un proiect de amenajare.

Baia este locul în care ar trebui să ne simțim confortabil, indiferent că locuim la casă ori la bloc. Orice proiect de amenajare a unei băi trebuie să înceapă cu răspunsuri la cele două mari întrebări:

Ce obiecte sanitare să aleg pentru baia de acasă? și Cum vreau să arate, din punct de vedere estetic, această încăpere specială?

Echilibrul dintre funcțional și estetic este o sarcină dificilă dacă nu ești arhitect sau designer de interioare, de aceea Andra Marinescu știe cum să alegi în favoarea ta.

Aici va fi o dilemă mere: cadă sau duș? Eu prefer dușul. Mi se pare că este mult mai spațios și mult mai ușor de întreținut. Însă, dacă este un copil mic în familie, cu siguranță o cadă va fi mult mai practică și mai utilă”, spune arhitecta de la Visuri la cheie.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos care e cel mai bun loc pentru mașina de spălat și ce rol poate juca tapetul în amenajarea băii!


Toate sfaturile echipei Visuri la cheie sunt în rubrica Do It Yourself. Aruncă un ochi și începe să construiești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni