Viață de campion: „Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic”

Viață de campion: „Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic”

Performanța trebuie hrănită. Însă, uneori, din nimic, niște oameni remarcabili reușeșc ceea ce părea imposibil: să se ridice deasupra multora fără niciun ajutor. „Visuri la cheie” vă aduce în case povestea unor campioni care s-au luptat mai întâi cu neajunsurile vieții, înainte să dea piept cu adversarii din ring.

Ca să ajungi sportiv de performanță și să faci ca imnul României să se audă la competițiile europene și cele mondiale, ai nevoie de multă disciplină, antrenament și voință. 

Diseară de la 20:30, vom cunoaște povestea unor frați, campioni la kempo, care trăiesc într-o garsonieră, alături de părinții și surioara lor.

Titlurile mele sunt de: dublu campion mondial, triplu vicecampion mondial, de câteva ori campion european și vicecampion european. Eu visez să lupt cu cei mai buni din toată lumea”, va spune Vali, unul dintre băieți.

În cei 25 de metri pătrați în care locuiește întreaga familie primează medaliile și cupele câștigate de tinerii care au trecut peste orice obstacol pentru a-și atinge visul. „Mă uitam la pereții casei și mi-am dat seama că medaliile acum ocupă cam 15-20% din suprafața casei”, va spune Dragoș Bucur.

Însă, copiii mai au un vis. Să nu mai fie nevoiți să trăiască fără tatăl lor, care pleacă la muncă în Anglia pentru a le putea construi o casă: „Mama mea este o eroină pentru că face niște eforturi extraordinar de mari. Pe mama o admir foarte mult. Tata a fost mai mult plecat, de când am fost mici. Mai aveam nevoie de el, se simțea lipsa lui”.

Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic, avem o familie foarte frumoasă și îi iubesc din tot sufletul”, povestește tatăl, cu lacrimi în ochi, mândru de copiii care au reușit să fie un exemplu. „Îmi place să mă distrez, dar când am timp. Antrenamentele sunt o prioritate, școala – viitorul meu depinde de asta”, sunt cuvintele lui Vali.

Echipa Visuri la cheie va ajunge diseară în Slobozia și va renova casa pe care tatăl a început să o construiască pentru familie. Întreaga poveste, de la 20:30.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni