• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Un băiețel de 9 ani a trecut prin 17 operații ca să meargă. Povestea lui miercuri, la Visuri la cheie

Un băiețel de 9 ani a trecut prin 17 operații ca să meargă. Povestea lui miercuri, la Visuri la cheie

Un băiețel de 9 ani a trecut prin 17 operații ca să meargă. Povestea lui miercuri, la Visuri la cheie

Săptămâna aceasta autocarul Visuri la cheie se oprește în București. Dragoș, Cristina, Alina și Valentin îl vor cunoaște pe Andrei, un băiețel care a trecut prin multă suferință în cei nouă ani de viață. 

Povestea emoționantă o vom afla cu toții miercuri, de la 20:30, în ultima ediție a sezonului 6 Visuri la cheie.

Andrei Tănasă s-a născut cu o boală care l-a ținut multe luni, timp de nouă ani, țintuit la pat: „De la maternitate mi-au dat copilul în brațe cu un diagnostic: boala picioarelor strâmbe. I-au băgat piciorușele în ghips. Au urmat operații care n-au avut succes. Într-un an, patru-cinci luni stătea în ghips”, povestește Laura, mama lui Andrei.

După 17 operații și 20 de anestezii totale, Andrei a reușit să meargă, însă intervențiile chirurgicale i-au afectat vorbirea. Acum, băiețelul poate să facă activități pe care le fac copiii de vârsta lui, însă în spate stau multe ore de recuperare, gimnastică și kinetoterapie.

Încercările date de boala lui Andrei nu au fost singurele lovituri pe care le-a primit familia Tănasă. În urmă cu ceva timp, apartamentul în care locuiesc cei doi a fost inundat și toată mobila din bucătărie a fost distrusă. Laura a fost nevoită să renoveze de una singură, atât cât a putut. 

Echipa Visuri la cheie apare în viețile lor chiar în momentul în care aveau nevoie de ajutor și speranță. Miercuri, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu vor aduce bucurie în familia Tănasă.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni