• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Trei copii orfani de mamă au parte de Visuri la cheie. „Cât ne-a fost dat să fim împreună, am fost fericiți”

Trei copii orfani de mamă au parte de Visuri la cheie. „Cât ne-a fost dat să fim împreună, am fost fericiți”

Trei copii orfani de mamă au parte de Visuri la cheie. „Cât ne-a fost dat să fim împreună, am fost fericiți”

Trei copii care dorm în același pat, care nu au baie în casă și pentru care dușul înseamnă un lighean, spun că nu le lipsește nimic! Asta pentru că viața le-a răpit cel mai de preț om: mama. 

Singurul lucru care îmi lipsește e mami. Atât. Nu cred că-mi lipsește altceva. Viața merge înainte – tati ne-a învățat: dacă urci pe scară și se rupe, trebuie să o repari”, sunt cuvintele unui copil de 14 ani pentru care orice greutate în viața nu se compară cu durerea pe care a simțit-o. Întreaga poveste diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

Familia Anton trăiește în Vâlcea, iar cei trei copii au rămas cu o imagine care i-a afectat: mama lor a încetat din viața chiar sub privirile lor. De atunci, tatăl este cel care a învățat să le fie aproape și să-și mascheze propria suferință, ca să le dea putere: „Cât ne-a fost dat să fim împreună, am fost foarte fericiți.. săraci, dar fericiți...”.

Bărbatul a început să construiască o casă pentru familia lui, iar tot ce a reușit să facă a fost, în timp, pe forțe proprii: „Ce am făcut eu acolo a durat aproape 4 ani, nu ai cum să crești 3 copii și să și construiești”, va povesti tatăl care a renunțat să mai facă ceva la casă, după ce soția lui s-a stins și a fost nevoit să-i crească singur pe cei mici. 

Viața lor se va schimba în această seară când Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Alex Gavrilescu le vor trece pragul casei. Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de energia acestei familii care, dincolo de toate problemele, nu a uitat să zâmbească - întreagă poveste în această seară, de la 20:30. 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni