• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Sezonul 4 Visuri la cheie incepe din toamna la PRO TV! Mai multe familii fericite si mai multe case renovate

Sezonul 4 Visuri la cheie incepe din toamna la PRO TV! Mai multe familii fericite si mai multe case renovate

Sezonul 4 Visuri la cheie incepe din toamna la PRO TV! Mai multe familii fericite si mai multe case renovate

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi sunt pregatiti sa spuna in aceasta toamna: renovarea incepe acum! si sa schimbe destinele unor oameni greu incercati de viata.

13 familii vor primi vizita echipei emisiunii, vor avea parte de foarte multe surprize, vor merge in vacante de neuitat si, mai presus de toate, se vor bucura de indeplinirea celei mai mari dorinte, aceea de a avea o casa noua, complet renovata si utilata.

Sezonul patru Visuri la cheie vine cu renovari spectaculoase, locuinte construite de la zero, foarte multa emotie, povesti incredibile, zambete si visuri implinite.

Despre noul sezon Visuri la cheie, Dragos Bucur a spus: ”Visuri la cheie este una dintre acele emisiuni care aduce bucurie si emotie la televizor. In acest proiect, partea frumoasa e aceea ca totul este viu. Avem un plan general, dar lucrurile se schimba si apar in functie de familii si necesitati! Din toamna vom face cunostinta cu 13 familii, cu oameni deosebiti si povestile lor de viata impresionante. Fiecare caz este emotionant, iar telespectatorii vor lua parte nu doar la transformarea radicala a unor case, ci la schimbarea unor destine!"

"Eu, Adela, Alina si Omid vom aduce bucurie in sufletele acestor oameni si emotie in casele tuturor romanilor.”

Dragos Bucur si echipa sa pregatesc un sezon Visuri la cheie memorabil, cu transformari uluitoare si foarte multa emotie.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni