• PRO TV
  • Românul care a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce a trăit pe străzi. Cum s-a îmbogățit Nick Mocuta

Românul care a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce a trăit pe străzi. Cum s-a îmbogățit Nick Mocuta

Românul care a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce a trăit pe străzi. Cum s-a îmbogățit Nick Mocuta

Nick Mocuta este un multimilionar cu peste 100 de proprietati, dar cand s-a mutat in America avea doar 500 de dolari în buzunar și dormea pe băncile din parcuri.

Nick Mocuta, pe numele real Nicușor Rafael Mocuta, este din România și a plecat departe de țară pentru a trăi visul american, chiar dacă a făcut multe sacrificii. Nick avea 21 de ani când s-a mutat la Los Angeles și doar 500 de dolari în portofel. 

Incapabil la acel moment să-și găsească un apartament și neavând contacte în SUA, acesta și-a petrecut săptămâni întregi dormind pe bănci în parcuri publice și abia reușea să-și cumpere mâncare.

Primul taxi pe care l-am luat m-a costat aproximativ 100 de dolari și am rămas cu 400 de dolari pentru cheltuială – a fost un șoc, nu voi uita niciodată asta”, a spus Nick potrivit dailystars.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Mocuta (@nickmocuta)

M-am trezit fără adăpost în L.A., dormeam pe bănci în parcuri și mâncam niște burgeri foarte mici. Ca să nu le dau bani în plus, mergeam la McDonald’s și le spuneam să nu-mi pună brânză în burger."

În următoarele câteva luni, Nick a reușit, din fericire, să-și găsească câteva locuri de muncă, destul de prost plătite, însă așa a reușit să închirieze un apartament mic. 

Ambițios din fire, Nick a reușit să obțină o licență de broker imobiliar, dar apoi a început să fie interesat de comerțul electronic. Românul a început să vândă pe eBay articole precum telefoane mobile și huse importate din China și, după șase luni, ajunsese să câștige până la 4.000 de dolari pe lună.

După ce a văzut câți bani se pot face astfel, Nick a decis să renunțe la postul de broker pentru a se concentra pe propria afacere în comerțul electronic.

Nouă ani mai târziu, Nick este cetățean american cu mai multe magazine online, fiind acum multimilionar. „Cred că motivul succesului meu este că nu mi-a fost niciodată frică să pierd. Sunt foarte perseverent și nu renunț niciodată. Eșuez de șapte ori, mă ridic a opta." Bărbatul are acum un portofoliu de 100 de apartamente în SUA și România, dar și mai multe mașini de lux.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni