• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea emoționantă a lui Raul Furdui, un băiat de 18 ani care luptă din răsputeri să ducă o viață normală

Povestea emoționantă a lui Raul Furdui, un băiat de 18 ani care luptă din răsputeri să ducă o viață normală

Povestea emoționantă a lui Raul Furdui, un băiat de 18 ani care luptă din răsputeri să ducă o viață normală

Echipa Visuri la cheie a ajuns, în această seară, în casa unei familii greu încercate. Raul Furdui, un băiat în vârstă de 18 ani duce, încă de la primele clipe de viață, o adevărată luptă pentru supraviețuire. 

Raul Furdui, cel de-al doilea copil al Rodicăi și al lui Ioan Furdui, s-a născut cu agenezie piramidă nazală și palatoschizit, mai exact s-a născut fără nas, nu are cerul gurii și nici toți dinții. Mai mult decât atât,  acesta nu vede cu ochiul stâng, iar la ochiul drept are o miopie foarte mare. De asemenea, are și mici probleme cu picioarele și nu se deplasează foarte bine, mama lui fiind cea care îl duce de la școală. 

Rodica Furdui, mama lui Raul, vorbește cu ochii în lacrimi în materialul de mai sus despre povestea emoționantă a băiatului. Dă-i play! 

Raul a trecut de-a lungul timpului prin 27 de operații pentru reconstruția nasului. 

Cu toate acestea, Raul este o persoană optimistă, plină de viață, care se bucură de tot ceea ce are și trăiește fiecare clipă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta, care studiază la o școală normală și este un copil premiant, a participat la o mulțime de concursuri și olimpiade, având o colecție impresionantă de diplome. 

Părinții au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Raul să ducă o viață normală și să nu îi lipsească nimic. 

"Suntem căsătoriți de 26 de ani. Mereu ne-am iubit și mereu ne-am iubit familia. La un an după ce ne-am unit viețile, a venit pe lume fata noastră. După 6 ani am rămas însărcinată din nou, cu Raul. Ne-am bucurat enorm și l-am așteptat și l-am iubit din prima clipă în care i-am auzit inimioara cum bate. Pe tot parcursul sarcinii, totul a fost normal. Nimeni nu mi-a zis ca bebelușul meu se va naște cu probleme. Nu ne este ușor și nu ne-a fost niciodată, dar am învățat să ne descurcăm și să ne menținem pe linia de plutire. Drămuim absolut tot și încercăm să nu depășim bugetul. El este pe primul loc și încercăm să facem tot ce putem, încât lui să îi fie bine". 

În momentul de față, Raul locuiește într-un apartamnet cu părinții și bunica lui. Toate economiile pe care le-au strâns de-a lungul timpului, au mers către spitale, operații și tratamente. Renovarea apartamentului a ieșit mereu din discuție. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au readus zâmbetul pe buze familiei Furdui imediat ce au pășit în casa lor și au aflat că apartamentul lor va fi renovat. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni