• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea de viata impresionanta a unei familii incredibile. Echipa "Visuri la cheie" a mai implinit un vis

Povestea de viata impresionanta a unei familii incredibile. Echipa "Visuri la cheie" a mai implinit un vis

Povestea de viata impresionanta a unei familii incredibile. Echipa "Visuri la cheie" a mai implinit un vis

In cea de-a cincea editie "Visuri la cheie", telespectatorii au facut cunostinta cu o familie incredibila cu o poveste de viata impresionanta!

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au pornit spre localitatea Cincsor, in judetul Brasov, pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

Ana Boboc si Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viata pe care le-au intampinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana si Dara, o viata decenta si resurse suficiente pentru a dobandi educatia pe care si-au dorit-o. In momentul de fata doar Dara locuieste cu ei, Ana fiind stabilita la Bucuresti. 

Totul a fost bine pana in urma cu noua ani cand fiica cea mare, Dara, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Pana in anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil si un adolescent fara probleme. Totul a inceput pe cand ea era studenta in anul al II-lea la Facultatea de Peisagistica din Cluj-Napoca. La inceput i s-au deformat picioarele si avea probleme de echilibru. Din acel moment, Dara a intrerupt facultatea si a inceput cautarile pentru un diagnostic si un tratament corecte. 

A fost diagnosticata cu diferite boli, insa nici in momentul de fata nu se cunoaste cauza afectiunii sale, ea fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile. Dupa ce a intrerupt Facultatea de Peisagistica, fata  a inceput la Sighisoara Facultatea de Pictura din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2010. Veniturile familiei sunt extrem de mici si abia reusesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. In acest moment, prioritatile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigatiile, recuperarile, precum si cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta si a-si expune lucrarile.


Si-au dorit o casa in care sa poata duce o viata decenta, iar Dara sa aiba parte de toate cele necesare pentru a putea picta in liniste.

Echipa Visuri la cheie i-a ajutat pe membrii familiei Boboc si le-a oferit o renovare de vis in numai doua saptamani. In toata aceasta perioada, Ana, Forin si Dara au mers intr-o vacanta de neuitat in Delta si au avut parte de foarte multe surprize. Cand au revenit, ei au gasit o locuinta complet refacuta, care a insemnat si un inceput pentru un trai mai bun.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni