• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea de viață a lui Alexandru, un copil care suferă de autism și ADHD, a fost urmărită de peste 1.4 milioane de oameni

Povestea de viață a lui Alexandru, un copil care suferă de autism și ADHD, a fost urmărită de peste 1.4 milioane de oameni

Povestea de viață a lui Alexandru, un copil care suferă de autism și ADHD, a fost urmărită de peste 1.4 milioane de oameni

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Valentin Ionașcu au ajuns în casa familiei Baicu și au reușit să transforme în realitate o parte dintre visurile lui Alexandru, băiețelul care suferă de autism și ADHD.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 8.1 puncte de rating și 24.0% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 14.4% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:43, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.  

Vezi povestea lui Alexandru în materialul de mai jos 

A fost o ediție specială, cu multe provocări pentru arhitecții Visuri la cheie. Dincolo de renovarea apartamentului vechi, care avea serioase probleme cu instalația electrică, Laura, Cristina și Valentin au fost nevoiți să gândească tot apartamentul în funcție de nevoile lui Alexandru. După ce au cerut și părerea unui specialist, au transformat locuința într-o casă care să-i ofere băiatului stabilitate și liniste, cu o cromatică neutră și caldă.

Cristina s-a ocupat de sufragerie, care ține loc și de dormitorul mamei. I-a adus lui Carmen elemente care să o reprezinte și a gândit un spațiu special pentru ea, însă a păstrat și un loc unde  să poată face terapie cu cel mic. Chiar și în vechea bucătărie mică și înghesuită, Laura a reușit să-i dedice un colțișor lui Alexandru, pentru ca băiatul să fie în permanență alături de mama lui și să-și dezvolte creativitatea.

Vezi în galeria FOTO imagini cu casa înainte și după renovare 

Când deschidem ușa și intrăm în camera băiatului este ca și când am păși în spațiu. Valentin i-a creat un univers între cei patru pereți: tavanul este înstelat, detaliile din încăpere sunt cu astronauți și nave spațiale, până și luna și-a găsit loc în încăpere. Atunci când vrei cu adevărat, poți să ai orice, iar imaginația nu are limite si trebuie exploatată continuu.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în casa familiei Barbu, din Câmpulung și-l va cunoaște pe Eduard, un băiețel care s-a născut cu o boală cumplită și-și trăiește viața într-un scaun cu rotile.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni