• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea Alexandrei Sava a ajuns la inimile românilor. „Eu nu știu dacă merit, dar copiii mei sigur merită”

Povestea Alexandrei Sava a ajuns la inimile românilor. „Eu nu știu dacă merit, dar copiii mei sigur merită”

Povestea Alexandrei Sava a ajuns la inimile românilor. „Eu nu știu dacă merit, dar copiii mei sigur merită”

Mama care a făcut totul pentru cei șase copii ai ei a avut aseară parte de „Visuri la cheie” și a pășit către o nouă viață. Echipa i-a oferit șansa unui viitor construit cu iubire și multă speranță. 

Peste o mie de voluntari s-au mobilizat, iar acum femeia îi poate crește în liniște pe cei mici. „Eu nu știu dacă merit, dar copiii mei sigur merită”, a povestit, printre lacrimi, Alexandra, mama care, atunci când nu are suficientă mâncare, nu se mai ia în calcul la împărțirea porției și, efectiv, trăiește prin copiii ei.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a înregistrat 8.2 puncte de rating și 22.2% share. Românii au fost impresionați de povestea femeii și de efortul echipei Visuri la cheie.

Alexandra și cei șase copii ai ei s-au mutat în casă nouă, unde au descoperit că pot trăi fericiți. Toate bunurile din casă, precum și locuința însăși, beneficiază de asigurare în eventualitatea unor accidente casnice, furt și dezastre naturale.

Vezi cum arată casa în GALERIA FOTO de mai jos!

Cum nimic nu este întâmplător, echipa a ajuns în viața familiei chiar de ziua mamei. Dragoș Bucur a vrut să-i ofere ceva special, doar pentru ea. Pe lângă faptul că a stat înconjurată de copii, a avut ocazia să o cunoască pe Maria Dragomiroiu, artista pe care Alexandra o îndrăgește. 

Mă impresionează foarte mult aceste situații în care femeile sunt abuzate. Sunt convinsă că numai Dumnezeu este cel care îți dă putere să treci printr-o asemenea situație de viață”, a spus Maria Dragomiroiu.

Interpreta de muzică populară i-a cântat o melodie care i-a ajuns mamei la suflet și nu și-a putut stăpâni lacrimile minute în șir: „Am simțit-o pe Maria Dragomiroiu ca pe mama mea, pentru că mama mea este decedată de când aveam 7 ani. Nu mă așteptam la așa cadou”.

Săptămâna viitoare continuăm traseul visurilor și, alături de Dragoș, Cristina, Alina și Valentin, vom ajunge în Buzău unde vom cunoaște povestea unei bunici care își crește cele două nepoate.

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni