• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1.7 milioane de romani au urmarit aseara ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie!

Peste 1.7 milioane de romani au urmarit aseara ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie!

Peste 1.7 milioane de romani au urmarit aseara ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie!

Din ce in ce mai multi romani muncesc in afara tarii, o mare parte dintre ei au plecat de langa parinti sau copii si ar da orice sa se poata intoarce acasa. Miercurea aceasta, echipa Visuri la cheie nu a renovat doar o locuinta, ci a incercat sa reuneasca o familie despartita de nevoie.

Dragos, Adela, Alina si Omid au mers in localitatea Rosiori si au cunoscut trei oameni speciali, Lenuta, Ecaterina si Catalin, carora le-au facut o mare bucurie, aceea de a avea o casa frumoasa in care sa traiasca de acum inainte.

Ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 26.7% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 11.7% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:12, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani.

Familia Manaila a trait aseara bucuria unui vis implinit

Un incendiu le-a distrus casa celor trei membri ai familiei Manaila, iar bunica, fiica ei si nepotul au incercat mereu sa mearga mai departe si sa gaseasca resurse sa fie pozitivi si sa creada ca viata le va deveni mai buna. Din cauza datoriilor, Lenuta a plecat sa munceasca in Anglia, insa nu a putut sta departe de fiul si de mama ei si s-a intos in tara atunci cand a aflat ca au ramas fara locuinta. Cei trei au continuat lupta si nu au incetat niciun moment sa spere ca destinul li se va schimba. Aseara, echipa Visuri la cheie a ajuns in Rosiori pentru a-i ajuta sa aiba un trai mai bun. Momentul intalnirii a reprezentat o adevarata surpriza pentru ei si o clipa extrem de emotionanta. Impreuna au facut inspectia casei, au vorbit despre neajunsuri si despre dorinte, iar Lenuta, Ecaterina si Catalin au plecat intr-o vacanta de neuitat la munte. Dragos, Adela, Alina, Omid, echipa de constructori si voluntari au ramas la Rosiori si au inceput renovarea. 

Casa a fost complet regandita si, chiar daca proportiile au ramas oarecum aceleasi, locuinta a fost extinsa in plan vertical si prin amplasarea unor pereti traforati care dau profunzime si care filtreaza foarte frumos lumina in cele doua dormitoare. Fosta baie, fosta camara si holul au devenit un spatiu intim, mic si unitar, care se vede inca de la intrarea in casa, cu brauri decorate la nivelul de sus, care vorbesc despre pasiunea familiei pentru folclor. Adela a creat aici un spatiu compact, dar totodata generos, la fel ca sufletul aceastei familii. Camera bunicii a fost realizata cu foarte multa dragoste de Alina. Arhitecta a creat un cadru odihnitor, plin de caldura. Coltul Ecaterinei in care va tricota este punctat de un lampadar special, lucrat manual, care da o lumina intima, dar suficienta. Dormitorul lui Catalin a fost gandit de Omid ca un spatiu foarte interactiv, colorat si interesant. Este mai mult decat o incapere de dormit, este o incapere in care baiatul poate studia, se poate relaxa si isi poate primi si prietenii. Camera Lenutei a avut o tematica foarte clara si in ea predomita rozul, in combinatie cu bleumarin si lemnul natur. Patul este incadrat intre doua fasii de oglinzi in forma de romb, care dau continuitate incaperii, si in mijloc este incadrata o tablie cu motive florale.

Dupa o vacanta superba, familia Manaila a revenit acasa, o casa noua, frumoasa, cu tot ce este necesar in ea, o locuinta in care Lenuta, Ecaterina si Catalin vor petrece fericiti sarbatorile de iarna.

Sezonul patru Visuri la cheie s-a incheiat aseara cu un nou vis implinit si o familie care va incepe o viata noua intr-o casa superba.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni