• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit povestea de viață a lui Raul, un copil greu încercat de viață

Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit povestea de viață a lui Raul, un copil greu încercat de viață

Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit povestea de viață a lui Raul, un copil greu încercat de viață

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în casa familiei Furdui și au făcut cunoștință cu Raul, băiatul pentru care fiecare zi este o nouă luptă pentru supraviețuire.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.9 puncte de rating și 26.7% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.2 puncte de rating și 16.5% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:17, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.9 milioane de români.  

Arhitecții au avut mult de lucru în casa familiei Furdui. Pe lângă neregulile și uzura apartamentului vechi, Cristina, Laura și Omid au fost nevoiți să regândească tot spațiul astfel încât să fie util pentru cele trei generații: Raul, părinții și bunica. 

Vezi povestea lui Raul în materialul de mai jos 



Laura a creat din dormitorul băiatului un adevărat univers cu elementele gândite special să-i inspire frumusețe, bucurie, speranță și mult confort. Pentru prima data, părinții lui Raul au un dormitor matrimonial și tata nu mai este nevoit să doarmă înghesuit pe o canapea uzată din living.

Cristina s-a gândit să-i creeze și bunicii un spațiu în care să se regăsească și a ținut nepărat să-i lase în cameră o particică din sufletul ei, prin icoana pictată chiar de ea. 

Vezi imagini cu casa înainte și după renovare în galeria foto de mai jos

Când trecem pragul în sufragerie este de parcă am intra direct în natură. Omid a creat un spațiu cald, cu un tapet tropical și culori care reprezință viața, iar bucătăria are acum ferestre mari și luminoase.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în casa familiei Baicu, din București și-l va cunoaște pe Alexandru, un băiețel care suferă de ADHD.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni