• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit aseară Visuri la cheie! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit aseară Visuri la cheie! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit aseară Visuri la cheie! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu l-au cunoscut pe Andrei, băiețelul care a trecut prin 17 operații ca să meargă și să se poată bucura de viață ca orice alt copil de vârsta lui.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.0 puncte de rating și 26.8% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.6 puncte de rating și 14.9% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:42, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.0 milioane de români.  

Arhitecții au reușit să aducă o adevărată schimbare în viața familiei Tănasă. Într-un apartament mic, Alina, Cristina și Valentin au pus toate elementele de care Laura și Andrei aveau nevoie. Sufrageria este spațiul comun al casei, dar care se transformă ușor în dormitor sau în locul unde mama poate să muncească. În camera băiatului regăsim o lume creată special pentru el, cu desene si elemente care îl reprezintă si-l fac fericit.

Echipa și-a încheiat misiunea pentru sezonul acesta și a reușit să aducă bucurie și speranță celor 13 povești care s-au alăturat familiei Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni