• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1.4 milioane de români au urmărit cum visurile Simonei au devenit realitate: „M-ați făcut să fiu fericită"

Peste 1.4 milioane de români au urmărit cum visurile Simonei au devenit realitate: „M-ați făcut să fiu fericită"

Peste 1.4 milioane de români au urmărit cum visurile Simonei au devenit realitate: „M-ați făcut să fiu fericită"

Noul sezon Visuri la cheie a debutat aseară cu o poveste uluitoare și o renovare pe măsură. Colegii noștri au făcut o transformare spectaculoasă dintr-o locuință care se afla într-un stadiu incipient de construcție, într-un cămin căruia familia îi poate spune „acasă”. 

„M-ați făcut să fiu fericită cum nu cred că am fost aproape niciodată. Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine și că ați făcut asta pentru mine, înseamnă enorm. Vă mulțumesc!”, au fost cuvintele tinerei, după ce echipa Visuri la cheie i-a trecut pragul casei.  
 
Visuri la cheie a fost aseară lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 9.0 puncte de rating și 27.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 16.7% share. 
 
La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.3 puncte de audiență și 30.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.6 puncte de rating și 16.8% share.
 
Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:54, peste 1.7 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.
 
Drumul visurilor continuă, iar săptămâna viitoare, echipa Visuri la cheie va ajunge acasă la Cosmin, un tânăr ambițios pe care provocările vieții l-au pus constant la încercare.
 
Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni