• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1,3 milioane de oameni au fost alături de familia care a avut parte de Visuri la cheie

Peste 1,3 milioane de oameni au fost alături de familia care a avut parte de Visuri la cheie

Peste 1,3 milioane de oameni au fost alături de familia care a avut parte de Visuri la cheie

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în Călărași, unde au redat speranța unor oameni care-și pierduseră bucuria din suflet. 

Familia Lefter trăia într-o casă care aparținea ocolului silvic și, după moartea tatălui, urma să rămână pe drumuri. Echipa le-a oferit copiilor și mamei adăpostul pe care nu ar fi reușit să-l aibă fără ajutor.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a înregistrat 7.5 puncte de rating și 23.7% share față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating și 21.1% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea. 

Prima ediție din acest sezon a debutat cu multe provocări pentru arhitecții Visuri la cheie. Au avut de renovat o locuință care era la stadiul de cărămidă, fără acoperiș sau geamuri. „Eu trebuie să mă ocup de o casă care practic nici nu există. Asta este o casă de la zero”, a spus Omid. Pe lângă proiectarea căminului pentru familia Lefter, Omid s-a ocupat și de dormitorul lui Alex. „Ai făcut o cameră minunată!”, a fost reacția băiatului.

Cristina s-a ocupat de dormitoarele fetelor și a reușit să transpună personalitățile lor în fiecare încăpere. Proiectul special al designer-ului s-a aflat în camera mamei și a fost unul încărcat de emoție. Cristina a luat pământ de la casa unde locuiau când trăia tatăl și a creat un colț care să le amintească mereu de tot ceea ce au trăit împreună. 

Laura s-a ocupat de zona principală a casei și a ales să folosească simplitatea, cu accente care oferă delicatețe întregii case. Și-a ghidat conceptul în jurul elementelor naturale pentru ca familia să simtă, din momentul în care trece pragul, că este... acasă.

Dragoș Bucur și arhitecții își continuă misiunea, iar miercurea viitoare, de la 20:30, vor ajunge în casa familiei Niculae, din Ciofliceni.

Vezi și VIDEO: Casa familiei Lefter e gata. Cum au reacționat Mădălina, Alex și Andreea

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni