• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Peste 1.2 milioane de români au trăit aseară emoția mutării autocarului alături de echipa Visuri la cheie

Peste 1.2 milioane de români au trăit aseară emoția mutării autocarului alături de echipa Visuri la cheie

Peste 1.2 milioane de români au trăit aseară emoția mutării autocarului alături de echipa Visuri la cheie

Echipa Visuri la cheie a predat o nouă locuință, iar astăzi familia lui Florin începe o nouă etapă din viață, într-un cămin care-i reprezintă pe fiecare. Arhitecții au întâmpinat provocări în timpul amenajării, dar au reușit să treacă peste obstacole și să îmbine fiecare stil. Cristina, Andra și Alex au transformat fiecare colț și au reușit să respecte dorințele familiei, dar și conceptele de design.  

Visuri la cheie a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.7 puncte de rating și 19.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.1 puncte de rating și 18.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:30, PRO TV a avea cu 7.4 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, aproape 1.5 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu ajung în Dăeni, unde vor cunoaște povestea unor copii greu încercați de viață. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni