• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Pentru ei fericirea parea imposibil de atins. Echipa Visuri la Cheie a reaprins bucuria pentru doi micuti ramasi fara mama

Pentru ei fericirea parea imposibil de atins. Echipa Visuri la Cheie a reaprins bucuria pentru doi micuti ramasi fara mama

Pentru ei fericirea parea imposibil de atins. Echipa Visuri la Cheie a reaprins bucuria pentru doi micuti ramasi fara mama

Echipa Visuri la cheie a mers in localitatea Boboc, din judetul Buzau, pentru a indeplini cel mai mare vis al familiei Papuc.

Gheorghe Papuc locuieste impreuna cu cei doi copii, Andreea si Luca, intr-o casa cu un singur dormitor functional. Pana in septembrie 2015, Gheorghe si sotia sa, Gabriela, erau fericiti si se gandeau la viitorul celor mici si la construirea casei in care sa traiasca cu totii.

Insa, dupa o serie de evenimente tragice prin care au trecut, la scurt timp dupa nasterea celui de-al doilea copil, Gabriela a inceput sa se simta din ce in ce mai slabita, iar medicii au descoperit ca suferea de o forma avansata de leucemie. Din pacate, organismul ei nu a rezistat si a cedat in lupta cu boala, chiar daca a incercat din rasputeri sa se insanatoseasca, pentru a fi alaturi de familia ei.


Gheorghe isi creste acum singur cei doi copii si face tot posibilul sa le ofere o viata normala celor mici, insa greutatile il impiedica sa le asigure un viitor frumos, lipsit de griji.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Papuc si a transformat casa intr-o locuinta de vis, pentru a le oferi sansa la o viata mai buna.



Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni